Moederdagcadeau maken in het Hoeksch MaakLokaal

Ssst dit stukje mogen moeders niet lezen! Voor iedereen die iets persoonlijks wil maken om moeder in het zonnetje te zetten, heeft de Bibliotheek Hoeksche Waard een leuke tip. In het Hoeksch MaakLokaal wordt op 8 mei met de lasersnijder een persoonlijk plantenbakje gemaakt.

Kinderen komen niet alleen met een leuke verrassing met Moederdag, maar leren tegelijkertijd digitale vaardigheden tijdens deze activiteit. Ze gaan aan de slag met een houten plantenbakje die gepersonaliseerd wordt. De plantenbakjes worden vervolgens gevuld met een vrolijk bloemetje.

Deze activiteit is leuk voor ouder en/of kind vanaf 8 jaar en vindt plaats op woensdagmiddag 8 mei 13:00 – 16:00 uur (maximaal) in het Hoeksch MaakLokaal in het Oude Raadhuis in Oud-Beijerland. Wat zal moeder blij verrast worden!

Kosten voor deelnemer is € 7,50 met biebpas, € 7,- voor plusabonnementen en € 8,- voor niet-leden. Dit is inclusief het plantenbakje met bloemen. Aanmelden kan via de agenda van de website van de Bibliotheek: debhw.nl/agenda.

Houd de agenda van de bibliotheek (bibliotheekhoekschewaard.nl) in de gaten voor meer leuke activiteiten in het Hoeksch MaakLokaal. Het Hoeksch MaakLokaal is een creatieve doe-het-zelf ruimte waar mensen samenkomen om te maken en met en van elkaar te leren. In de context van een Leven Lang Ontwikkelen zijn bibliotheken de aangewezen plek om levenslange nieuwsgierigheid te voeden en de digitale geletterdheid te stimuleren.