Terugluisteren: NSVV-doelman Jarmo Hartgers (22) in Het Sportlokaal over zijn voetbalcarrière

Op 22-jarige leeftijd is Jarmo Hartgers al de onbetwiste nummer 1 onder de lat bij NSVV. Mede dankzij de doelman, die in het verleden proeftrainingen deed bij NAC Breda, behaalden de Numansdorpers vorig seizoen het kampioenschap in de tweede klasse. Op een hoger niveau is hij met NSVV hard op weg zich te handhaven.

Deze week was hij te gast in Het Sportlokaal en vertelde over zijn weg naar NSVV 1, het seizoen in de eerste klasse en zijn ambities. Luister hieronder het interview met Jarmo Hartgers terug.

Over Het Sportlokaal

Het Sportlokaal is hét programma bij Radio Hoeksche Waard over lokale sport en sporters, met elke maandag nieuws, interviews en studiogasten. Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen. Contact: jasper.van.everdingen@omroephw.nl of 06-29554933.

Het Sportlokaal is wekelijks te beluisteren op maandag van 20.00 tot 21.00 uur via 96.0 FM of via omroephw.nl. Het programma wordt elke dinsdag herhaald van 08.00 tot 09.00 uur en is twee weken lang terug te luisteren via de Omroep HW-app en via Programma Gemist op onze site.