Vanavond in Het Sportlokaal: Paul Bestebreur en Bram Bervoets

Het Sportlokaal is hét programma bij Radio Hoeksche Waard vóór en over lokale sporten en sporters. Met elke maandagavond nieuws, interviews en studiogasten. Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen.

Paul Bestebreur

Vanavond trappen we af met een terugblik op de derby tussen SSS en OSV. Dat doen we met trainer Paul Bestebreur, die zaterdag ook de uitwedstrijd tegen de Oud-Beijerlanders won. Ook kijken we met hem terug op de opmerkelijke gang van zaken tijdens de winterstop rondom de inhaalwedstrijd tegen Lekkerkerk en uiteraard komt ook zijn contractverlenging aan bod.

Bram Bervoets

Aansluitend schuift Oranje Zwart-voorzitter Bram Bervoets in de studio aan. De korfbalclub uit Westmaas heeft besloten om te stoppen met de jaarlijkse rommelmarkt, dat de grootste inkomstenbron van de vereniging was. Waarom houdt deze traditie op en wat betekent dit? Verder bespreken we het 75-jarig jubileum van de club en hoe naar de toekomst van de vereniging kijkt.

Tekst gaat onder de foto verder.

Luisteren

Het Sportlokaal is wekelijks te beluisteren op maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur via de FM-frequenties 96.0 en 105.5, of via omroephw.nl. Het programma wordt elke dinsdag herhaald van 08.00 tot 09.00 uur en is twee weken lang terug te luisteren via de Omroep HW-app en via Programma Gemist op onze site.