Asieldier van de Week

Onder de katten in de Dierenstee wacht poes Dropje momenteel het langst op een nieuw thuis, al ruim negen maanden. Helaas is het ook niet de eerste keer dat de zes jaar oude Dropje een nieuwe baas zoekt. Al eerder woonde ze in de opvang, maar ze kwam twee keer terug vanwege haar gedrag. Dropje is namelijk een dame ‘met karakter’. Bij onbekenden kan ze even de kat uit de boom kijken, maar eenmaal gewend kan Dropje een gezellige dame zijn die van aandacht en spelen houdt en bij je op schoot komt liggen. Wel op háár initiatief overigens. Dropje weet namelijk heel goed wat ze wel en niet wil en dat maakt haar een leuke poes, maar ook een die vrij pittig uit de hoek kan komen. Soms is Dropje gewoon niet in haar hum en dat is natuurlijk haar goed recht, maar dat vraagt wel om een baas die Dropje neemt zoals ze is: een poes met een pittig randje. En zeker omdat Dropje tot nu toe nog niet de juiste baas heeft getroffen, verdient ze echt iemand die haar stoere karakter wel kan waarderen.
Met andere katten heeft Dropje geen klik. Een plek waar ze het rijk alleen heeft, en buiten een frisse neus kan halen, is het beste voor haar. Ook wordt Dropje niet bij jonge kinderen geplaatst. Daarnaast is het belangrijk om te vertellen dat Dropje te zwaar is en nog wat pondjes kwijt moet raken.
Wie kan het eigenzinnige karakter van Dropje wel waarderen en heeft een passend thuis voor haar?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.