Terugluisteren: Iris Remmers in Het Sportlokaal over debuut en eerste contract bij ADO Den Haag

De mijlpalen voor Iris Remmers bij ADO Den Haag Vrouwen stapelen zich op. Kort na haar debuut in de hoofdmacht van de eredivisieclub, heeft de 18-jarige voormalig jeugdspeelster van FC Binnenmaas ook haar eerste profcontract getekend. Komend seizoen stroomt zij door vanuit Jong ADO Den Haag naar het eredivisieteam.

In de studio van Het Sportlokaal vertelde over de grote stappen die de Puttershoekse maakt in Den Haag en welke ontwikkeling zij vanaf FC Binnenmaas heeft doorgemaakt. Luister hier het interview terug.

Over Het Sportlokaal

Het Sportlokaal is hét programma bij Radio Hoeksche Waard over lokale sport en sporters, met elke maandag nieuws, interviews en studiogasten. Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen. Contact: jasper.van.everdingen@omroephw.nl of 06-29554933.

Het Sportlokaal is wekelijks te beluisteren op maandag van 20.00 tot 21.00 uur via 96.0 FM of via omroephw.nl. Het programma wordt elke dinsdag herhaald van 08.00 tot 09.00 uur en is twee weken lang terug te luisteren via de Omroep HW-app en via Programma Gemist op onze site.