Vanavond extra lange uitzending van Het Sportlokaal: dit zijn de gasten

Het Sportlokaal is hét programma bij Radio Hoeksche Waard over lokale sporten en sporters. Met elke maandagavond nieuws, interviews en studiogasten. En omdat Het Sportlokaal volgende week maandag plaatsmaakt voor Roparunradio, is er vanavond een extra lange uitzending van twee uur! Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen.

EERSTE UUR

Rick Bokhoven (voetballer FC Binnenmaas). Mist door zware blessure slot van competitie en kreeg tijdens kampioenswedstrijd grote steunbetuiging van de supporters.

Arie van den Berg (teamleider en voorzitter SV Heinenoord). Zijn club veroverde zaterdag de koppositie in de tweede klasse en ligt nu op poleposition voor het kampioenschap.

Hans Maus (trainer SHO. Na een moeizaam begin van de competitie staat SHO nu knap tweede. Zwaait Maus af als hoofdtrainer met promotie?

TWEEDE UUR

Yara Volmer (voormalig skitalent). Droomde van de Winterspelen, maar door een blessure is die olympische droom uiteengespat. Omdat haar vriend bij Jumbo schaatst, maakt zij topsport nu van de andere kant mee.

Coen Reuters, Jan Snel en Han Boender. De 8HW Tourcyclo komt er weer aan. De organisatoren warmen ons alvast op voor deze koers door de Hoeksche Waard op zondag 26 mei.

Zo luister je mee

Het Sportlokaal is wekelijks te beluisteren op maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur via de FM-frequenties 96.0 en 105.5, of via omroephw.nl. Het programma wordt elke dinsdag herhaald van 08.00 tot 09.00 uur en is twee weken lang terug te luisteren via de Omroep HW-app en via Programma Gemist op onze site.