Mark Smeding nu wél terug naar ‘s-Gravendeel: ‘Vorige keer niet moment om in te stappen’

Mark Smeding had aanvankelijk nog de intentie om er bij NBSVV een vijfde seizoen als hoofdtrainer aan vast te plakken. Maar toen zijn oude club ’s-Gravendeel hem benaderde voor een terugkeer, veranderde dat de zaken. ,,Dan moet je keuzes maken”, vertelde hij maandag in Het Sportlokaal.

,,Er is al eens eerder contact geweest tussen mij en ’s-Gravendeel”, zei Smeding in het sportprogramma. ,,Toen was het niet het moment om in te stappen. Nu wel.” In het interview werd naast zijn aangekondigde overstap ook zijn huidige en laatste seizoen in Nieuw-Beijerland besproken en zijn Zeeuwse achtergrond.

Luister hier het hele interview met Mark Smeding terug.

Het Sportlokaal

Het Sportlokaal is hét programma bij Radio Hoeksche Waard over lokale sport en sporters, met elke maandagavond vanaf 20.00 uur nieuws, interviews en studiogasten. Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen. Contact: jasper.van.everdingen@omroephw.nl.

Luisteren

Het Sportlokaal is wekelijks te beluisteren op maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur via de FM-frequenties 96.0 en 105.5, of via omroephw.nl. Het programma wordt elke dinsdag herhaald van 08.00 tot 09.00 uur en is twee weken lang terug te luisteren via de Omroep HW-app en via Programma Gemist op onze site.