Vanavond in Het Sportlokaal: Leonie Bos en Floris Hartelust

Het Sportlokaal is dé sportieve aftrap van de week bij Radio Hoeksche Waard. Hét programma voor lokale sporten en sporters, met elke maandagavond nieuws, interviews en studiogasten. Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen.

Maandagavond 4 november mogen we de volgende gasten in de studio verwelkomen:

Floris Hartelust, coach HC De Hoeksche Waard

Direct na de titel van de hockeymannen van De Hoeksche Waard in 2022, keek coach Floris Hartelust vol vertrouwen vooruit. In zijn ogen zou zijn ploeg niet kansloos zijn in de tweede klasse, een niveau waar de club toch al jaren niet op had gespeeld. Al anderhalf jaar maken zij die verwachting waar. Wat is het geheim?

Leonie Bos, renster WV Schijndel

Het wielerjaar van Leonie Bos uit buurtschap De Wacht liep totaal anders dan ze vooraf had gedacht en gehoopt. De 22-jarige renster van WV Schijndel kreeg de ziekte van Pfeiffer en moest daardoor veel koersen missen. Hoe kijkt ze terug op die periode? Hoe gaat het nu met haar? En wat zijn haar verwachtingen en doelen voor 2024?

Luisteren

Het Sportlokaal is wekelijks te beluisteren op maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur via de FM-frequenties 96.0 en 105.5, of via omroephw.nl. Het programma wordt elke dinsdagochtend herhaald van 08.00 tot 09.00 uur en is twee weken lang terug te luisteren via de Omroep HW-app en via Programma Gemist op onze site.