Asieldier van de Week

In De Dierenstee wacht poes Milka op een bijzonder baasje. Iemand die veel thuis is en die Milka de benodigde medische zorg kan geven. Milka zal je er dankbaar voor zijn en je krijgt er een heel gezellig huisgenootje voor terug.
Milka kwam in eerste instantie samen met een huisgenootje in De Dierenstee terecht. Helaas klikte het niet meer tussen beide dames en daarom is besloten om voor ieder van hen apart een nieuw thuis te gaan zoeken. Milka is twaalf jaar oud en daarmee natuurlijk niet meer een van de jongsten, maar haar toekomstige baas kan best nog járen van Milka genieten. Ze heeft wel wat zorg nodig. In de eerste plaats heeft Milka een te snel werkende schildklier, waarvoor ze tweemaal daags een tabletje krijgt. De medicijnen worden door een beetje nat voer gedaan en dat eet Milka altijd probleemloos op.
Daarnaast heeft Milka artrose in haar heup waar ze pijnstelling voor slikt en waardoor springen en klimmen lastig is voor haar. Het is daarom fijn als Milka zo min mogelijk of, nog beter, geen trappen op en af hoeft te lopen in haar nieuwe thuis. Een appartement is dus ideaal en ook geen probleem voor Milka, want ze heeft niet de behoefte om naar buiten te gaan. Liever is ze bij haar baas in de buurt; Milka is een hele lieve en aanhankelijke poes die echt voor gezelligheid in huis zorgt!
Wie heeft een rustig thuis voor Milka, zonder jonge kinderen en andere huisdieren en vindt de extra zorg voor deze lieve dame geen probleem?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.