Na Feyenoord had Katelyn Hendriks met Excelsior ook bijna PSV geklopt: ‘Dit is erg balen’

Na eerder al Feyenoord te hebben verslagen, was Katelyn Hendriks zondag hard op weg om met Excelsior ook PSV te kloppen. Maar in de 97ste minuut maakte Eindhovense vrouwen nog gelijk: 1-1. Vooraf had de aanvallende middenvelder van de Rotterdamse eredivisieploeg waarschijnlijk getekend voor een punt, maar of ze nu ook kon leven met een gelijkspel? ,,Dit is wel heel erg balen”, zei de Numansdorpse in Het Sportlokaal. ,,Er zou zes minuten blessuretijd bij komen, het werden er ruim zeven.

Het Sportlokaal is hét programma over lokale sport en sporters, met elke maandagavond vanaf 20.00 uur nieuws, interviews en studiogasten. Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen. Voor tips of vragen: mail naar jasper.van.everdingen@omroephw.nl.

Luister hier het interview met Katelyn Hendriks in Het Sportlokaal.