Ingmar ging van SHO naar vijfdeklasser NBSVV: ‘Je denkt al snel: je wandelt er doorheen’

Na 23 jaar bij SHO maakte Oud-Beijerlander Ingmar van Bruggen deze zomer een opvallende transfer. De 29-jarige middenvelder ging voetballen bij het uit de vierde klasse gedegradeerde NBSVV in Nieuw-Beijerland. ,,Je denkt al snel: iemand gaat vier niveaus lager voetballen, die wandelt er wel even doorheen. Ik kwam er al gauw achter dat dat niet zo is”, vertelde Van Bruggen maandagavond in Het Sportlokaal.

Het Sportlokaal is hét programma over lokale sport en sporters, met elke maandagavond vanaf 20.00 uur nieuws, interviews en studiogasten. Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen. Voor tips of vragen: mail naar jasper.van.everdingen@omroephw.nl.

Luister hier het interview met Ingmar van Bruggen in Het Sportlokaal.