Jack Smeets al 25 jaar voorzitter OSV: ‘Komt moment dat we moeten verjongen’

Op enkele korte onderbrekingen na is Jack Smeets al sinds 1997 voorzitter van OSV Oud-Beijerland. En als hij op 24 november op de algemene ledenvergadering van de club herkozen wordt, is hij dat nog eens zeker drie jaar. ,,Zolang je blijft zitten, komen er geen nieuwe kandidaten. Maar er komt een moment dat we moeten gaan verjongen. Daar zijn we nu mee bezig”, vertelde Smeets in Het Sportlokaal.

In de studio werd met Smeets ook de tegenvallende prestaties van het eerste elftal, hekkensluiter in de derde klasse, besproken. Verder vertelde hij onder meer over de positieve ontwikkelingen bij de jeugd en hoe hij de toekomst van OSV, een van de drie verenigingen in Oud-Beijerland, ziet.

Het Sportlokaal

Het Sportlokaal is hét programma over lokale sport en sporters, met elke maandagavond vanaf 20.00 uur nieuws, interviews en studiogasten. Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen. Voor tips of vragen: mail naar jasper.van.everdingen@omroephw.nl.

Luister hier het interview met Jack Smeets in Het Sportlokaal.

Foto: Voorzitter Jack Smeets op het voetbalveld van OSV Oud-Beijerland. © Maarten de Pater