speciale gasten, nieuws en muziek in Café HW

Vanavond weer een Café HW, om 20 uur, met interessante gasten, nieuws en muziek. In de rubriek “HW’ers in het buitenland” dit keer Marco Faasse aan het woord, die vanuit de Hoeksche Waard ge-emigreerd is naar het schitterende Vancouver Island, Canada, hoor zijn boeiend en ook ontroerend verhaal… In de studio Werner de Jong, hij vertelt o.a. over zijn ervaringen met de huidige politieke situatie en ook over zijn eigen achtergrond in de (berg)sport, diepzeeduiken, vechtsporten en nog meer excentrieke sporten. Als belgasten horen wij Marianne Groothand wat Welzijn Hoeksche Waard allemaal doet en haar agenda. En… we feliciteren Sabrina van banketbakkerij Boender, omdat ze een prijs gewonnen hebben in de rubriek ‘banket lekkernijen’ ! Luister je mee? Ook leuke muziek, zo hoor je de laatste plaat van de bekende Engelse ska band Madness ! Presentatie Richard Zegers, techniek door Sabrina Mourits. Klik Live radio www.omroephw.nl of terugluisteren via Progr.Gemist. Ben je in de buurt? Kom gewoon langs!

Leave a Comment