ADO-lid Arie Kranendonk verliest met Ventura ruim van ADO: ‘Deze uitslag niet verwacht’

Al sinds zijn tiende is Arie Kranendonk (75) lid van korfbalvereniging ADO. En juist van die club verloor de huidig hoofdcoach van Ventura Sport zaterdag met liefst 12-30, in de eerste zaalwedstrijd van het seizoen. ,,We wisten dat het een moeilijk verhaal zou worden, maar deze uitslag hadden we zeker niet verwacht”, zei hij in Het Sportlokaal.

Ondanks de grote nederlaag haalde Kranendonk toch positieve punten uit de wedstrijd en was hij blij dat de eerste zaalwedstrijd van dit seizoen in de vernieuwde sporthal in Strijen meteen zoveel publiek trok.

Het Sportlokaal

Het Sportlokaal is hét programma over lokale sport en sporters, met elke maandagavond vanaf 20.00 uur nieuws, interviews en studiogasten. Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen. Voor tips of vragen: mail naar jasper.van.everdingen@omroephw.nl.

Luister hier het interview met Arie Kranendonk in Het Sportlokaal.

Foto: Ventura Sport-coach Arie Kranendonk. © Maarten de Pater