Dagmar Mourits won alle prijzen met Sliedrecht Sport: ‘Vertrek was moeilijke beslissing’

Volleybalster Dagmar Mourits won met Sliedrecht Sport alle mogelijke prijzen in Nederland. De volgende stap is dan een transfer naar het buitenland, zou je zeggen. Toch maakte de Oud-Beijerlandse jeugdinternational een verrassende overstap naar Dynamo in Apeldoorn, een club dat talenten een podium biedt in de eredivisie. ,,Het was een moeilijke beslissing, maar ik was toe aan iets heel anders”, vertelde Mourits in Het Sportlokaal.

In het programma werd met haar ook vooruitgekeken naar komend weekend, als Mourits in de competitie haar oud-ploeggenoten van Sliedrecht treft.

Het Sportlokaal is hét programma over lokale sport en sporters, met elke maandagavond vanaf 20.00 uur nieuws, interviews en studiogasten. Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen. Voor tips of vragen: mail naar jasper.van.everdingen@omroephw.nl.

Luister hier het interview met Dagmar Mourits in Het Sportlokaal.