Gezond Natuur Wandelen vanaf Klein Profijt

Zondag 1 oktober 2023 zal de eerste wandeling van 2023 van Gezond Natuur Wandelen vanaf Klein Profijt plaatsvinden. Daarna zijn de wandelingen weer elke eerste zondag van de maand.

Kom ook een uurtje wandelen samen met andere mensen, in een rustig tempo, begeleid door vrijwilligers die onderweg iets vertellen over de natuur en/of de omgeving en na afloop van de wandeling een kopje koffie of thee drinken. Dat is Gezond Natuur Wandelen!

Vanaf 15.00 uur staan de begeleiders voor u klaar bij Klein Profijt aan het Zalmpad 11 in Oud-Beijerland om met u een mooie wandeling te maken. Aanmelden vooraf voor de wandelingen is niet nodig.

Gezond Natuur Wandelen vindt ook plaats in andere plaatsen in de Hoeksche Waard.

In Puttershoek op dinsdag en Strijen op donderdag zijn wekelijks wandelingen en in Oud-Beijerland is zowel een wekelijkse wandeling op vrijdag als de bovengenoemde maandelijkse wandeling op zondag. Kijk hiervoor ook op www.welzijnhoekschewaard.nl/activiteiten

Lijkt het u leuk om wandelbegeleider te worden bij een van de wandelingen neem dan contact op met Marianne Groothand door te mailen naar: marianne.groothand@welzijnhw.nl of bellen met 06-45015301. Voor meer informatie kijk op www.gezondnatuurwandelen.nl