Bieden op kunstklompen voor de verjaardag van Hoekschewaards Landschap

De vereniging Hoekschewaards Landschap (HWL) is 50 jaar en viert feest. Ter gelegenheid van dit bijzondere feest zijn elf paar klompen beschilderd door diverse kunstenaars; Kees Plomp, Arne van der Ree (illustrator van de Pinkeltje boeken -zie foto-), Steve Nijbroek, Trudy van der Straaten, Ria Bense, Vincent van de Griend en Jan van Noort. Zaterdag 13 mei zijn deze kunstklompen onthuld in natuurbezoekerscentrum Klein Profijt, waar ze ook te bezichtigen blijven. De klompen zijn stuk voor stuk unieke kunstwerken die in de komende vier weken worden geveild. Wie een paar aankoopt, krijgt niet alleen de klompen om op te hangen of neer te zetten, diegene steunt ook het werk van HWL.

Verkoop via online veiling  

De klompen worden online per opbod verkocht. Op hwl.nl onder “nieuws” staan foto’s van de klompen met het minimumbod of het tot nu toe hoogste bod.

Bieden kan tot 10 juni 2023.

‍Steun HWL

Als grootste vereniging in de Hoeksche Waard dragen we de trots op het mooie landschap graag uit en doen we er alles aan om de unieke eigenschappen van ons landschap te behouden. Steun je ons?

Wist je  dat de vrijwilligers van HWL ruim 6000 knotwilgen in de Hoeksche Waard onderhouden?

Wist je dat HWL ernaar streeft om de schoonheid van het Hoekschewaardse landschap te behouden; de openheid, de dijken- en krekenstructuur en de natuurlijke inrichting van de randen?

Weet je dat de werkgroep milieu en planologie meepraat met gemeente, provincie en waterschap?