‘De Platenkast’ met een uur Burt Bacharach Songs en erna de beste Rock Ballads.

Deze dinsdagavond, om 21 uur een Salúút naar de onlangs overleden Burt Bacharach, één van de grootste componisten van deze tijd. Talloze wereldsterren maar ook onbekendere artiesten hebben zijn nummers gezongen. Naast Dionne Warwick, dé meesteres hierin, hoor je een uur lang ook de prachtigste vertolkingen door The Walker Brothers, Gene Pitney, Tom Jones, Aretha Franklin (natuurlijk), Gary Puckett, The Shirelles, Cliff Richard, Ella Fitzgerald en Jackie DeShannon. In het 2e uur (22 uur) een aantal de beste ‘lekker-langer-dan-5-minuten’ Rock ballads, achtereenvolgens Santana – Allman Brothers Band – Rolling Stones – CSN&Y – Kinks – Neil Young – Van Morrison – The Doors. En allemaal non-stop achter elkaar, heerlijk 60 minuten genieten! Samenstelling en presentatie Richard Zegers. klik live radio www.omroephw.nl en terugluisteren kan ook.