Asieldier van de Week

De laatste jaren is het verblijf voor konijnen en knaagdieren in De Dierenstee doorlopend vol. Op dit moment zoeken negentien konijnen een nieuw thuis, een paar van hen wonen zelfs al meer dan een jaar in de opvang. Naast jonge konijnen, van slechts een half jaar oud, zoeken ook een paar oudere dieren een nieuw thuis. Het oudste konijn is Teddy, een kleurdwergje van maar liefst tien jaar oud. Teddy is een lief konijn dat je redelijk goed kunt aaien en oppakken, al gaat ze natuurlijk liever gewoon haar eigen gang. Haar zoon George (links op de foto) is vijf jaar en iets terughoudender, al laat hij zich ook aaien en oppakken. Tot slot is daar Arthur (rechts op de foto), de vader van George. Deze leuke en knappe Rex is zes jaar oud en net als zijn zoon wat terughoudend, Arthur vindt het niet altijd fijn als je hem aait of oppakt. Prima natuurlijk, het gaat er immers niet om of een konijn goed aan te halen is, het gaat erom dat het dier zich op zijn gemak voelt en veel ruimte tot zijn beschikking heeft. Zeker dit trio heeft een ruim verblijf nodig en wie interesse heeft in Teddy en haar mannen, wordt dan ook gevraagd een foto toe te sturen van het verblijf dat op hen wacht. Wie Teddy, Arthur en George dan ook nog eens veel aandacht kan bieden, heeft de perfecte plek voor deze drie leuke konijnen.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.