“De Platenkast”, muziek met 2 gezichten…

Deze dinsdagavond vanaf 21 uur weer live gepresenteerd, “De Platenkast” vanuit studio Puttershoek. Uur 1 met 60’s & 70’s, óók de minder gehoorden… onder andere Amen Corner, 5th Dimension, The Kinks, Janis Joplin, Chi Coltrane, Steely Dan, Santana, The Cats, Paul Anka, Dionne Warwick en Dusty Springfield. Uur 2 om 22 uur meer Roots, AltCountry, Blues, Rock en Soul met Aretha Franklin, een vroege Patti Labelle, The Chamber Brothers, Joan Baez met een prachtige Stones cover, oude rotten als Neil Young en Van Morrison, een leuke Kerst Blues nr. maar ook nieuwere Singer Songwriters. Klik live Radio op www.omroephw.nl en terugluisteren kan via Radio>Programma Gemist>De Platenkast. Tips of verzoekjes welkom via www.omroephw.nl o.v.v. De Platenkast/Richard Zegers. Veel luisterplezier!