“De Platenkast”, Live aflevering met 2 uur muziek en kort commentaar…

Deze dinsdagavond weer, Richard’s Platenkast, vanaf 21 uur met 2 uur lekkere muziek. Uur 1 onbekendere oudere muziek uit jaren ’60-’75 met The Everly Brothers, The Bee Gees, The Hollies, The Beatles, CCR, Traffic, Grass Roots en The Guess Who, Stevie Wonder, Joe Cocker en onze Cats. Hoor ook een prachtige cover van Kansas’ Dust in the Wind, maar door wie….? In het 2e uur prachtige luistermuziek op gebied van Roots, Americana, Blues, Country, Westcoast en Soul. Verwacht Little Walter, Gladys Knight, Sam Outlaw, Donald Fagan, Doobie Brothers, Seals and Crofts en Johnnie Taylor. Samenstelling en Presentatie Richard Zegers. Klik Live radio op www.omroephw.nl. Terugluisteren via de website kan ook .Tips en verzoeken welkom! Hieronder een lekker openingsnummer.

Leave a Comment