“De Platenkast”, 2 uur muziek, live gebracht.

Deze dinsdagavond, vanaf 21 uur, “De Platenkast” Eén uur artiesten uit de 60’s & 70’s en het 2e uur Roots, Americana, Blues, Country, Rock, Soul en Singer songwriters. Verwacht Gene Pitney, Rod Stewart & Faces, Elvis, Lee Hazelwood, Melanie, The Marmalade, Kinks en Beatles, Donovan en Redbone. Maar wel de minder gehoorde nummers hoor, géén saaie hits waar we van gápen…Het 2e uur voor de betere luisterliefhebbers met Calexico, Neil Young, Tedeschi Trucks Band, John Fogerty, CSN&Y, Black Keys, Van Morrison live! Allman Brothers, én… een pracht duet tussen Rickie Lee Jones en Ben Harper. Dus lekker TV op slot en aan die radio! Samenstelling en presentatie vanuit de studio in Puttershoek (u bent eventueel welkom) Richard Zegers. Klik live radio op www.omroephw.nl om 21 uur. Terugluisteren kan ook via de site en Programma Gemist. Luister je mee? dan hoor je dit nummer…Tot horens…