Asieldier van de Week

De oudste hond die momenteel in De Dierenstee op een nieuw thuis wacht is Bandit, een Engelse Staffordshireterriër van negen jaar oud. Dit ras kan twaalf tot veertien jaar oud worden, dus Bandit kan zeker nog een paar mooie jaren bij zijn toekomstige baas doorbrengen.

Bandit is een hele lieve, vriendelijke en enthousiaste hond die dol is op kroelen. Met zijn baas, met wildvreemden, met kinderen; het maakt Bandit allemaal niet uit, als hij maar aandacht krijgt! Bandit zit goed in zijn vel en iedereen die met hem kennismaakt, is meteen dol op hem. Zijn toekomstige eigenaar mag dan misschien maar een paar jaar van hem kunnen genieten, Bandit heeft dubbel zoveel liefde te geven.
Bandit is een makkelijke hond; hij kan even alleen thuis blijven, vindt een autoritje geen probleem en loopt netjes mee aan de lijn. Wandelen vindt Bandit leuk, maar hij kan helaas geen lange stukken meer lopen vanwege artrose aan zijn voorpoot. Bandit krijgt hier dagelijks pijnstillers voor en moet dus voorzichtig aan doen, iets dat met zijn enthousiasme soms wat lastig is…
Kortom, een hele lieve senior die een plek zoekt waar knuffelen centraal staat. Op andere honden reageert Bandit nauwelijks en hij zou, mits er natuurlijk een klik is, bij een soortgenoot kunnen worden geplaatst. Als dat maar niet betekent dat Bandit minder aandacht krijgt, want dat is voor hem het belangrijkste en verdient hij volop! Wie heeft er een gezellig thuis voor Bandit waar hij zijn oude dag mag gaan doorbrengen?


Dierenopvangcentrum De Dierenstee
Groene Kruisweg 14a

3281 KB Numansdorp

Tel. 0186 – 655 150

Email: info@dierenstee.nl

Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.