“De Platenkast”,oudere hits en Roots-Americana

Deze dinsdagavond, van 21-23 uur wederom “De Platenkast”. Uur 1 met muziek uit de jaren ’60 – ’70. P.J.Proby met een zeer lijkende Elvis stem. Verder o.a. Gary Puckett, Marianne Faithfull, Creedence CR, Grateful Dead, een mooie maar onbekendere David Bowie nummer, The Humblebums met 2 bekende Schotten, The Beatles, met een ‘White Album’ song, Sandy Shaw, The Love Affair en souldiva Dionne Warwick. Uur 2 heerlijke luistermuziek met Americana, Blues, Soul, Country en veel Singer- Songwriters o.a. Tony Joe White, Eric Clapton, een beginnende Bluesy Johnny Guitar Watson, James Hunter, Esther Phillips en veel nieuw werk. En een Nederlands Americana talent Dieter van der Westen die een album opent in Paradiso. klik live Radio op www.omroephw.nl maar terugluisteren kan ook. Luister een fragment hieronder. Tot dinsdag. Tips en opmerkingen welkom. Samenstelling en presentatie Richard Zegers.