Asieldier van de Week

De bijzondere naam van deze poes matcht niet echt bij haar karakter, want Monster is juist vrij schuw en verlegen. Ze is elf jaar oud en na het overlijden van haar baas in De Dierenstee terechtgekomen.
Monster was gedurende de eerste weken in De Dierenstee nogal van slag, maar inmiddels gaat het gelukkig beter met haar. Wel is Monster een schuw en verlegen meisje dat erg moet wennen aan de drukte in haar kamer. Ze trekt zich het liefst terug op een veilige plek, maar ze kan wel voorzichtig geaaid worden en Monster blijkt dol te zijn op snoepjes, dus op die manier kan men haar ook aandacht geven. Als ze eenmaal aan je gewend is en zich op haar gemak voelt bij je, dan is Monster een lief huisgenootje dat niet de hele tijd om aandacht vraagt, maar het wel fijn vindt om even bij je op de bank te komen zitten. Ze is gewend om rond te kunnen struinen in een afgesloten tuin, maar misschien dat Monster ook wel tevreden kan zijn met een ruim balkon als ze behoefte heeft aan wat frisse lucht.
Monster had bij haar vorige baas veel steun aan haar broer, die helaas niet meer leeft. Met andere katten, die ze bijvoorbeeld buiten tegenkwam, had ze verder niet veel op, maar toch kan Monster eventueel wel bij een soortgenoot geplaatst worden, mits deze maar rustig en sociaal is. Het belangrijkste voor Monster is in ieder geval een rustige plek waar ze alle tijd krijgt om te wennen en waar ze zichzelf mag zijn. Dat verdient deze lieve dame!

Dierenopvangcentrum De Dierenstee
Groene Kruisweg 14a

3281 KB Numansdorp

Tel. 0186 – 655 150

Email: info@dierenstee.nl

Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.