Echtpaar Rappange-Winter viert briljanten huwelijk

Zaterdag 6 augustus was het 65 jaar geleden dat de 91-jarige heer F.W. Rappange (Wim) en zijn 90-jarige echtgenote mevrouw M. (Rie) Rappange-Winter uit Puttershoek in het huwelijksbootje stapten. Locoburgemeester Joanne Blaak-van de Lagemaat ging op bezoek en en feliciteerde hen namens het gemeentebestuur. Speciaal voor deze gelegenheid bracht ze een boeket bloemen en het ingelijste gedicht `Tweezaamheid´ van de dichter van de Hoeksche Waard Rick Jan Hitzerd mee.

Rie en Wim zijn beiden geboren in Noord-Holland. Wim bracht vroeger dranken rond bij cafés. Rie werkte in 1 van de cafés waar Wim zijn bestellingen bezorgde en zo hebben de 2 elkaar ontmoet. Na lange tijd in Ooltgensplaat te hebben gewoond, heeft het echtpaar zich 15 jaar geleden in de Hoeksche Waard gevestigd. Sindsdien wonen ze met veel plezier in Puttershoek.

Bij de tijd blijven

Meneer houdt van puzzelen, wielrennen kijken op tv, een visje eten in Scheveningen en blijft bij de tijd door elke dag de krant grondig door te nemen. Mevrouw is nog steeds sportief en blijft fit door 2 keer per dag maar liefst 30 keer hun 8 meter lange gang heen en weer te lopen.

Afgelopen zaterdag vierde het echtpaar hun trouwdag in het bijzijn van hun familie. De dag werd afgesloten met een feestelijk etentje. Speciaal voor de gelegenheid was er die dag een fotograaf uitgenodigd, die alle mooie momenten heeft vastgelegd.