Expositie teken- en schildersclub ‘Kunst’ in De Open Hof

De Commissie Kunst in de Kerk organiseert permanent wisselende exposities in de Omloop van De Open Hof in Oud-Beijerland. Op dit moment mogen de leden hun kunstwerken exposeren. Deze expositie is te bezichtigen in De Open Hof.
Elke donderdagmiddag komen de leden van de teken- en schildersclub bij elkaar in ‘De Groene Parel’ om creatief bezig te zijn. De één werkt met acryl- of olieverf, een ander weer met aquarelverf of pastelkrijt.
De Club is ca acht jaar geleden begonnen me vier leden. Leo van Bochove werd destijds benaderd door Marianne Grootegoed van SSO om een schildersclub te beginnen. Eerst waren ze te gast in de Beijerkorf en later in de Rembrandt. Inmiddels is de club uitgebreid tot 8 personen. Iedere donderdagmiddag zijn de leden op hun eigen creatieve manier bezig met hun talent, maken ze een gezellig praatje en aan het eind van de middag bewonderen ze elkaars werk.
De expositie is te bekijken maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en ook op
woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur in de Protestantse Gemeente De Open Hof,
Willem van Vlietstraat 2a, 3262 GM Oud-Beijerland, 0186-612936.