Echtpaar van Brakel-van Leenen uit Zuid-Beijerland 65 jaar getrouwd

Maandag 8 augustus, waren de heer J. (Jan) van Brakel (88) en mevrouw G.A. (Truus) van Brakel-van Leenen (82) uit Zuid-Beijerland 65 jaar getrouwd. Locoburgemeester Joanne Blaak-van de Lagemaat ging op bezoek en en feliciteerde hen namens het gemeentebestuur. Speciaal voor deze gelegenheid bracht ze een boeket bloemen en het ingelijste gedicht `Tweezaamheid´ van de dichter van de Hoeksche Waard Rick Jan Hitzerd mee.

Jan is geboren in Zuid-Beijerland. Hij heeft lange tijd bij Bosman Watermanagement gewerkt als machinebankwerker. Truus is geboren in Goudswaard. Zij heeft altijd voor het gezin gezorgd.

Voetbalfan en lid van koor Pop-Up

De bruidegom is voetbalfan en kijkt graag voetbalwedstrijden op tv. Mevrouw is een enthousiast lid van koor Pop-Up uit Oud-Beijerland. Tijdens de coronaperiode heeft ze de wekelijkse repetities met het koor enorm gemist, maar de afgelopen tijd waren er gelukkig weer optredens in Rotterdam, Middelburg en Oud-Beijerland.

Het bruidspaar heeft 1 zoon en 2 dochters, 4 kleinkinderen en 1 achterkleinkind.