Cadeaubonnen voor winnaars kleurwedstrijd Natuurlijk. Hoeksche Waard

Donderdag 21 juli was de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd van Natuurlijk. Hoeksche Waard. Alle prijswinnaars verzamelden zich om 11.00 uur – samen met hun ouders, opa en oma – bij het inspiratiepunt in het Oude Raadhuis in Oud-Beijerland. Wethouder Paul Boogaard en inspirator Amanda Prins ontvingen iedereen hartelijk, waarna de prijzen werden uitgereikt. Het werd een leuke en gezellige ochtend, ook al hadden veel kinderen door de spanning slecht geslapen.

Over de kleurwedstrijd

De kleurwedstrijd werd georganiseerd vanuit gebiedsmarketing, ter ere van de opening van het inspiratiepunt in het Oude Raadhuis. De afgelopen weken konden alle jongens en meisje van groep 1 tot en met 8, die in de Hoeksche Waard wonen, hieraan meedoen. Zij gingen enthousiast aan de slag met potloden, stiften, verf, stickers en glitters. Tot zaterdag 9 juli konden de kleurplaten ingeleverd worden. Het team van Natuurlijk. Hoeksche Waard koos hieruit de winnaars en informeerde hen persoonlijk. 2 winnaars zijn met vakantie en halen hun prijs later op.

Winnaars

In de categorie `groep 1 en 2´ won Evin de eerste prijs, Levi de tweede en Vigo de derde. In de categorie `groep 3, 4, 5´ ging Fiene met de eerste prijs naar huis, Femke met de tweede en Milou met de derde. In de categorie `groep 6, 7, 8´ waren wat minder deelnemers. Hier vielen Yordi en Willem-Bart in de prijzen. Alle kinderen kregen een cadeaubon om zichzelf op wat leuks te trakteren!

Afsluiting met gebak

Na afloop werd binnen nog gesmuld van wat lekkers en een glaasje ranja. De kinderen kregen naast de cadeaubon een leuke goodiebag mee.