Gratis energiescan voor ondernemers op bedrijventerreinen

Bent u ondernemer op bedrijventerrein Klaaswaal (Industrieweg), Mijlpolder in `s-Gravendeel of De Hoogerwerf in Oud-Beijerland? Vraag dan snel 1 van de laatste gratis energiescans aan. De energiescan geeft u met de inzet van slimme software een duidelijk overzicht wat er voor uw gebouw mogelijk is om energie te besparen, welke investeringen daarvoor nodig zijn en wat u dat oplevert. Met dit duidelijke stappenplan bepaalt u vervolgens zelf waarmee u aan de slag gaat. De gemiddelde terugverdientijd van al de maatregelen samen is korter dan 10 jaar. Dit maakt het besparen op en opwekken van energie dan ook een interessante investering voor u als ondernemer.

Bent u nieuwsgierig wat de verduurzamingskansen zijn voor uw bedrijfspand?

Meld u dan snel aan voor een gratis energiescan via de website van Energieke Regio. Ook vindt u hier meer informatie. Een onafhankelijk adviseur van Stichting Energieke Regio komt de energiescan uitvoeren. Er zijn nog 14 van de 30 gratis energiescans aan te vragen (op = op).