Maakt u gebruik van Vervoer Lokaal? Lees dan dit bericht!

Zoals eerder aangekondigd, stopt Vervoer Lokaal per vrijdag 1 juli aanstaande.

Heeft u nog een kaart voor Vervoer Lokaal?

Heeft u nog een kaart voor Vervoer Lokaal, maak deze dan voor vrijdag 1 juli op. Heeft u nog volle kaarten of losse ritbonnen over, dan kunt u deze in juli en augustus 2022 inleveren bij 1 van de onderstaande verkooppunten. Vanaf september 2022 kan dat alleen nog via een afspraak op het gemeentehuis. U krijgt dan uw geld terug. De 3 inleverpunten zijn in Oud-Beijerland:
o Jumbo, Koninginneplein 17
o Bruna, Molendijk 4
o Primera Jos van Andel, Beijerse Hof 15

De Wielewaal start

Op vrijdag 1 juli start de Wielewaal in Oud-Beijerland. De Wielewaal is een initiatief van inwoners Albert Jan Vester, Chris Patijn en Willem van der Staal. U kunt van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur gratis gebruikmaken van de Wielewaal voor vervoer in Oud-Beijerland. Als u opgehaald wilt worden, belt u 06 – 43 50 56 85. U spreekt dan af wanneer u opgehaald en thuisgebracht wilt worden. Bellen kan ruim van te voren, maar ook op de dag zelf. Meer informatie over de Wielewaal vindt u op de website van de Wielewaal.