Consultatiebureau ‘s-Gravendeel gaat verhuizen

Op 21 juni aanstaande verhuist het consultatiebureau van Jong JGZ aan de Noord Voorstraat 29 in ‘s-Gravendeel naar de Oude Havenweg in Strijen. De jeugdarts, jeugdverpleegkundige en assistente verhuizen mee naar de nieuwe locatie.

Ouders en kinderen kunnen hier terecht op afspraak. Ook buiten het spreekuur zijn ouders welkom met vragen over gezondheid, opvoeding of verzorging. Zij kunnen ook altijd een extra afspraak maken of kinderen een keer extra laten wegen en meten.

Nieuw adres vanaf dinsdag 21 juni 2022

Consultatiebureau Jong JGZ

Salvatori zalencentrum

Oude Havenweg 3

3291 AT STRIJEN

In de omgeving van de locatie zijn voldoende parkeerplekken aanwezig.

Contact

Voor het maken van een (extra) afspraak of vragen over gezondheid en verzorging is het consultatiebureau bereikbaar via 088-1239925 (ma t/m vr van 08.30-16.30 uur) of contact@jongjgz.nl.