Piershil Open Air 2024 – Live muziekfestival in de Voorstraat

Op zaterdag 31 augustus verandert Piershil in een bruisend muzikaal spektakel tijdens Piershil Open Air! De hele dag door kun je genieten van optredens van bands uit de Hoeksche Waard en daarbuiten. Met diverse foodtrucks, een grote bar en volop vermaak voor de jongste festivalgangers is er voor ieder wat wils. Het festival is gratis toegankelijk voor iedereen.
Het programma begint om 12.30 uur met een optreden van het Shanty Koor, gevolgd door de Hoeksche Rockband Emily & The Young Ones die eigen nummers en herkenbare covers spelen. De viermansband Westcoast brengt nostalgie tot leven met hun allerlaatste optreden. Net als vorig jaar zal de zeskoppige coverband Cherry & the Sugarstuds de avond afsluiten en de dansstraat in vuur en vlam zetten. Tussen de optredens door zorgt DJ Michael Satory voor een feestelijke sfeer.

De Oranjevereniging Piershil organiseert deze derde editie van het festival. De eerste editie vond plaats in 2021, het ‘Covid-jaar’, en de belofte om “zodra het verantwoord is een groot feest te organiseren in de buitenlucht” werd toen waargemaakt. De Voorstraat biedt de perfecte sfeervolle locatie voor dit evenement, waar jarenlang uitbundig Koningsdag is gevierd.

Meer informatie vind je op www.oranjeverenigingpiershil.nl of blijf op de hoogte via onze socials: Instagram en Facebook.Kom naar Piershil Open Air en beleef een onvergetelijke dag vol muziek, gezelligheid en plezier!