Winnaars kleurplatenwedstrijd Week van de Afvalhelden

In Westmaas hing de RAD-kantine begin maart vol kleurplaten. Onze kantines in Middelharnis waren ook vrolijk versierd met kleurplaten, vooral die bij de milieustraat aan de Johannispolderseweg. De kleurplaten kwamen van de basisscholen die meededen met de kleurplatenwedstrijd rond de Week van de Afvalhelden dit jaar.

Uit alle honderden inzendingen kozen de RAD’ers gezamenlijk de kleurplaten die eruit sprongen wat betreft kleurgebruik en originaliteit. De hoofdprijs: je eigen kleurplaat een jaar lang rond zien rijden op een van onze inzamelvoertuigen. En zo werden Julia, leerling van groep 7 van CBS De Bron, in de Hoeksche Waard en Lynn op Goeree-Overflakkee verrast met hun kleurplaat op megaformaat (en een kijkje in de cabine van de wagen).

De nummers twee ontvingen een recycled cadeau uit De Waardeloods en de nummers drie een handgemaakte knuffel met wat goodies.

We zetten de winnaars uit de gemeente Hoeksche Waard voor je op een rij:

1. Julia (De Bron in Numansdorp)

2. Mila (De Wereld op Centrum in Oud-Beijerland)

3. Vik (De Pijler in Maasdam)

Foto: winnares Julia bij haar kleurplaat op groot formaat op een van de inzamelwagens van de RAD.