Asieldier van de Week

In De Dierenstee wacht de vrolijke Buddy op een nieuw thuis. Buddy viert binnenkort zijn tweede verjaardag en is een lieve hond die dol is op aandacht, maar Buddy kan in zijn enthousiasme wel doorslaan. Zo kan hij flink tegen je opspringen en een rustige wandeling, zonder dat er aan de lijn getrokken wordt, zit er met Buddy ook nog niet in. Daarnaast is Buddy vrij dominant en kan hij je erg claimen.
Omdat Buddy vaak veel te druk is om naar de commando’s te luisteren, is rust heel belangrijk voor hem. Want is Buddy rustig, dan kan hij ook veel beter de commando’s in zich opnemen en naleven. Gelukkig wil Buddy graag iets voor je doen en is hij goed te trainen, iets waar men in De Dierenstee uiteraard mee is gestart en wat door de toekomstige eigenaar moet worden voortgezet. Ook zal die persoon aan de slag moeten met het alleen thuis kunnen zijn, want Buddy is gewend om in een bench te verblijven als zijn baas weg was en heeft nauwelijks ervaring met het ‘los’ in huis blijven als hij alleen is.
Richting andere honden kan Buddy fel reageren. In dit gedrag kan en moet hij uiteraard getraind worden, maar wat betreft zijn nieuwe thuis wordt voor Buddy een plek gezocht waar hij het rijk alleen heeft. Dat heeft enerzijds met de benodigde rust te maken, maar daarnaast is Buddy ook een hond die alle aandacht graag voor zichzelf heeft.
Buddy is met zijn dominantie en zijn onstuimige aard dus geen hond die in een gezinssituatie geplaatst kan worden, maar bij de juiste baas die met Buddy aan de slag gaat en hem dingen wil leren, gaat hij zeker uitgroeien tot een geweldige huisgenoot.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur