Leuke activiteiten voor jonge mantelzorgers

Tijdens de week van de jonge mantelzorger hebben de kinderen en jongeren tussen de 8 en 24 jaar leuke activiteiten gedaan, georganiseerd door MEE Mantelzorg. Zij konden onder andere meedoen aan een winactie voor de Impact Night in Ahoy Rotterdam. Als afsluiting van de feestweek genoten op zaterdag 9 november 70 jonge mantelzorgers uit Nissewaard, Hoeksche Waard en Voorne aan Zee van een dagje Walibi. Zij hebben genoten, gelachen en gegild!

Meer activiteiten in 2024

In het najaar vindt de Brusjescursus plaats, krijgen de jonge mantelzorgers een waardering, is er nog een uitje en worden er gastlessen op scholen gegeven. Wil je je in (laten) schrijven als jonge mantelzorger bij MEE Mantelzorg, meedoen aan activiteiten of op de hoogte worden gehouden via onze nieuwsbrief neem dan contact op met MEE Mantelzorg via het Wijkteam HW via telefoonnummer 088 – 647 18 18 of mail info@wijkteamhw.nl.

Over jonge mantelzorgers

Jonge mantelzorgers zijn kinderen van 8 tot en met 24 jaar die zorgen voor- of zich zorgen maken om een naaste familielid die leeft met een ziekte, handicap, verslaving of een beperking. Jaarlijks worden landelijk in de week van de jonge mantelzorgers activiteiten georganiseerd om jonge mantelzorgers in het zonnetje te zetten en om extra bewustwording te creëren in de omgeving van de jonge mantelzorgers.