Wielertocht 8HW keert terug: koersen in een achtvormige los door de polder

De 8HW Tourcyclo is terug van weggeweest. Op zondag 26 mei gaan honderden wielerliefhebbers voor de negende keer een route – in een achtvormige los – over Hoeksche Waardse polderdijken en -wegen rijden.

Bestuursleden van de stichting 8HW waren deze week te gast in het wekelijkse sportprogramma Het Sportlokaal. Coen Reuter, Han Boender en Jan Snel vertelden enthousiast over de terugkeer van de koers.

Over Het Sportlokaal

Het Sportlokaal is hét programma bij Radio Hoeksche Waard over lokale sport en sporters, met elke maandag nieuws, interviews en studiogasten. Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen. Contact: jasper.van.everdingen@omroephw.nl of 06-29554933.

Het Sportlokaal is wekelijks te beluisteren op maandag van 20.00 tot 21.00 uur via 96.0 FM of via omroephw.nl. Het programma wordt elke dinsdag herhaald van 08.00 tot 09.00 uur en is twee weken lang terug te luisteren via de Omroep HW-app en via Programma Gemist op onze site.