Terugluisteren: Rick Bokhoven in Het Sportlokaal over zware blessure en kampioenschap FC Binnenmaas

Een week voor de kampioenswedstrijd van FC Binnenmaas was het seizoen van Rick Bokhoven plots ten einde. De aanvaller van de tweedeklasser liep op de training een zware blessure op en wacht een lange revalidatie. Om de speler steun te betuigen onthulden supporters van de club zaterdag een groot spandoek met ‘Ricky, sterker door strijd’ erop.

In het wekelijkse sportprogramma Het Sportlokaal spraken we met Rick over zijn blessure, het toekijken bij de galavoorstelling in het met 7-0 gewonnen kampioensduel en de steunbetuiging tijdens de wedstrijd. Luister hier het interview terug.

Over Het Sportlokaal

Het Sportlokaal is hét programma bij Radio Hoeksche Waard over lokale sport en sporters, met elke maandag nieuws, interviews en studiogasten. Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen. Contact: jasper.van.everdingen@omroephw.nl of 06-29554933.

Het Sportlokaal is wekelijks te beluisteren op maandag van 20.00 tot 21.00 uur via 96.0 FM of via omroephw.nl. Het programma wordt elke dinsdag herhaald van 08.00 tot 09.00 uur en is twee weken lang terug te luisteren via de Omroep HW-app en via Programma Gemist op onze site.