Café Hoeksche Waard

Net als vorig jaar …..

Roparun stof is nedergedaald in de Hoeksche Waard, maar een week later wordt er nog volop over gesproken. Vanavond, alhoewel hij nog officieel moet worden afgesloten in juli, een terugblik op Roparun 2024,

We gaan praten met Lesly Wolters, hij is de directeur van Stichting Roparun, Ook hebben we Wim Wisse in de uitzending en de prestatie die deze man heeft neergezet is ongelooflijk. Er zijn ook Roparunners waarvan RR’24 hun 25e. keer was, een jubileum dus, Jan van Bennekom (Hoeksche Waard Runners) is zo’n jubilaris.

En proberen we contact te leggen met doorkomstplaatsen. Wil jij iets kwijt over de Roparun over of aan iemand, stuur jouw bericht naar norbert.ketting@omroephw.nl

Tot vanavond bij Café H.W. van 20-2200 uur op FM 96.0 , internet radio of download die mooie APP van Omroep Hoeksche Waard.