Veerkracht Festival

Vooruitlopend op de Week van de Mentale Gezondheid gaat er een positieve flow door de Hoeksche Waard met het Veerkracht Festival. Van maandag 20 tot en met vrijdag 24 mei zijn er verschillende activiteiten voor kinderen en/of ouders/opvoeders. En natuurlijk voor iedereen daar omheen; opa’s, oma’s, buren, vrijwilligers en professionals. Kijk op  www.oudershw.nl/veerkrachtfestival voor het complete overzicht aan activiteiten.

Activiteiten

De Veerkrachtactiviteiten zorgen voor inspiratie, energie, ontmoeting, ontspanning en hebben onder andere te maken met het ontwikkelen van talent, omgaan met emoties, de relatie tussen ouder en kind, positief denken en het aanbrengen van balans in het leven van het kind en/of de ouder/opvoeder.

Ben je erbij?

Let op, voor sommige activiteiten is vooraf aanmelden nodig. Kijk op www.oudershw.nl/veerkrachtfestival bij de activiteit waar jij heen wilt of dat nodig is.

Deel je ervaring!

Laat horen en zien hoe je het Veerkracht Festival hebt beleefd. Deel je ervaring op Facebook en/of Instagram met vermelding van de hashtag #VeerkrachtHW.

Meer weten over het Veerkracht Festival, de activiteiten of jezelf aanmelden?

Kijk op www.oudershw.nl/veerkrachtfestival