vanavond: 2 uur Live Richard’s Platenkast, van Oldies tot Americana en Singer Songwriters.

Deze dinsdagavond, live radio programma, met lekkere oude (on)bekende muziek uit de Sixties en Seventies. Stevie Wonder, David McWilliams, Marianne Fairhfull, The Animals en The Small Faces maar ook The Collectors, Skylark, The Roulettes en onze eigen The Free. In het 2e uur geheel andere stijlen als Americana en Singer Songwriters. Eddie Cochran met ouderwetse rock n roll, Bluegrass met Ralph Stanley, Bob Marley met een ouder Reggae nr. Nieuw werk van Mark Knopfler en onze eigen Leif de Leeuw. Verder een prachtige vertolking van de legendarische “Ballad of an Easy Rider”, uiterst sfeervol gebracht door Nederlands talent. Ook aandacht voor een Nederlandse singer songwriter Lotte Walda, zij maakt sfeervolle luistermuziek en speelt op het Hoeksche Kunst- en Muziek Festival Creactief in Oud Beijerland, gehouden op 25 en 26 mei. Luister vanavond mee en klik Live Radio via www.omroephw.nl en FM96.0. Presentatie en samenstelling Richard Zegers. Van 21 tot 23 uur. Anders terugluisteren?

Leave a Comment