Openstelling NLC Numansdorp, 17 mei en 30 juni

Hoekschewaards Landschap (HWL) heeft besloten de deuren van het Nationaal Landschap Centrum (NLC), Veerweg 1C,  3281 LX Numansdorp op een aantal dagen dit jaar weer te openen voor recreanten. Fietsers, wandelaars, natuur- en levensgenieters kunnen onder het genot van een drankje te genieten van de prachtige tuin of het nu nog weidse uitzicht over de molenpolder. 

De eerste openstelling van dit seizoen is op vrijdag 17 mei van 12.00 tot 17.00 uur. Naast diverse warme en koude dranken, hebben wij die dag ook diverse koeken en tosti’s. Natuurlijk kunt u ook rondkijken in de publieke ruimtes van het NLC en is er een verkooptafel met 2e hands natuurboeken.

Let op: voorlopig geldt de opening voor recreanten alleen voor vrijdag 17 mei en zondag 30 juni. Meerdere data worden bekend gemaakt op de activiteitenkalender van HWL. te raadplegen op hwl.nl