Vanavond in Het Sportlokaal: Zoey Hoogwerf en Jarmo Hartgers

Het Sportlokaal is hét programma bij Radio Hoeksche Waard vóór en over lokale sporten en sporters. Met elke maandag van 20.00 tot 21.00 uur nieuws, interviews en studiogasten. Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen. 

Studiogasten van vanavond: Zoey Hoogwerf en Jarmo Hartgers.

Zoey Hoogwerf

‘s-Gravendeler Zoey Hoogwerf draagt al van kleins af aan het rode shirt van de voetbalclub uit zijn dorp. De 24-jarige middenvelder is inmiddels een vertrouwd gezicht in het eerste elftal, dat dit seizoen lange tijd op weg leek naar het kampioenschap. Maar na vier nederlagen in de laatste zes wedstrijden voelen de Seuters de hete adem van Zinkwegse Boys in de nek. Vanavond bespreken we met Hoogwerf onder meer het seizoen van zijn ploeg en zijn andere hobby: muziek maken.

Jarmo Hartgers

Op 22-jarige leeftijd is Jarmo Hartgers al de onbetwiste nummer 1 onder de lat bij NSVV. Mede dankzij de doelman, die in het verleden proeftrainingen deed bij NAC Breda, behaalden de Numansdorpers vorig seizoen het kampioenschap in de tweede klasse. Op een hoger niveau is de voormalig jeugdspeler van FC Binnenmaas met NSVV hard op weg zich te handhaven. Vanavond is hij bij ons te gast om te praten over zijn weg naar NSVV 1, het seizoen in de eerste klasse en zijn ambities.

Zo luister je mee

Het Sportlokaal is wekelijks te beluisteren op maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur via de FM-frequenties 96.0 en 105.5, of via omroephw.nl. Het programma wordt elke dinsdag herhaald van 08.00 tot 09.00 uur en is twee weken lang terug te luisteren via de Omroep HW-app en via Programma Gemist op onze site.