Asieldier van de Week

Roa is met zijn één jaar de jongste hond die in De Dierenstee op een nieuw thuis wacht. Dat Roa op deze leeftijd al een nieuw thuis zoekt, heeft overigens niets met hem zelf te maken. Roa is een hele lieve en vrolijke hond, een middelgrote kruising, die dol is op mensen, maar er is nog wel wat ‘werk aan de winkel’ voor de persoon die Roa wil adopteren. Hij heeft het afgelopen jaar  namelijk niet veel, of eigenlijk niets, geleerd. Uiteraard wordt Roa door de medewerkers van De Dierenstee getraind, maar de commando’s, het netjes meelopen aan de riem, het even alleen thuis kunnen blijven; er moet flink mee geoefend worden. Roa is echt nog een onbesuisde en soms wat lompe pup die veel leiding nodig heeft. Gelukkig is Roa erg leergierig en vindt hij het leuk om iets met je te ondernemen, dus wie veel tijd en aandacht in Roa steekt krijgt daar absoluut een geweldige huisgenoot voor terug.
Richting andere honden reageert Roa wisselend, of hij bij een soortgenoot geplaatst kan worden is (nog) niet te zeggen. Oudere kinderen zijn geen probleem, de allerkleinsten loopt Roa in zijn enorme enthousiasme zo omver. Hij kan zeker in een gezinssituatie geplaatst worden, maar Roa heeft vooral een plek nodig waar men veel met hem gaat ondernemen, want hij barst van de energie en wil graag werken voor zijn baas.
Voor Roa wordt een baas gezocht die veel tijd beschikbaar heeft om flink met deze leuke hond aan de slag te gaan en veel met hem te gaan ondernemen. Je krijgt er een hele fijne huisgenoot voor terug.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.