Asieldier van de Week

Tommie is op dit moment de oudste poes die in De Dierenstee op een nieuw thuis wacht. Ze is ruim twaalf jaar oud en in tegenstelling tot wat haar naam misschien doet vermoeden, is Tommie een dame.

Een hele liéve dame, maar wel een die tijd nodig heeft om aan haar nieuwe baas en haar nieuwe omgeving te wennen. Voor Tommie wordt daarom een rustige plek gezocht, ook omdat ze met haar twaalf jaar oud niet meer een van de jongsten is en dus een rustige oude dag verdient.
Bij onbekenden is Tommie vaak even op haar hoede en ze zal ook niet altijd direct op je afkomen. Ze heeft tijd nodig om je te vertrouwen, maar als je het vertrouwen van Tommie eenmaal hebt gewonnen, is ze een heel lief en aanhankelijk huisgenootje. Tommie kruipt dan gezellig bij je schoot of komt naast je liggen op de bank. Ze vindt het niet bezwaarlijk om die bank te delen met een soortgenoot, het gezelschap daarvan is Tommie gewend en eventueel kan ze weer bij een andere kat worden geplaatst. Het moet dan uiteraard wel een kat met hetzelfde karakter als Tommie zijn en het liefst enigszins van dezelfde leeftijd. Maar een soortgenoot is zéker geen must, Tommie kan ook prima het enige huisdier zijn en dat is eigenlijk ook wel zo rustig voor haar. Tommie heeft verder weinig wensen, behalve veel aandacht en een tuin waar ze af en toe een frisse neus kan halen.
Wie heeft er een fijne plek voor deze senior waar ze mag gaan genieten van een liefdevolle en rustige oude dag?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.