Paul Bestebreur na zes jaar terug in Hoeksche Waard: ‘Weggaan was bewuste keuze’

Na zes jaar werkzaam te zijn geweest op Voorne-Putten, is Paul Bestebreur sinds dit seizoen weer trainer in de Hoeksche Waard. De Nieuw-Beijerlander is aan de slag gegaan bij derdeklasser SSS. ,,Uiteindelijk wil je altijd weer een keer terug”, vertelde hij deze week in Het Sportlokaal. ,,Maar het was een bewuste keuze om niet in de Hoeksche Waard te werken.”

In het sportprogramma keek Bestebreur terug op zijn periodes bij Vierpolders en Hellevoetsluis, waar hij mooie tijden, maar ook heftige gebeurtenissen meemaakte. Ook zijn contractverlenging bij SSS en het huidige seizoen en de veelbesproken gang van zaken rondom de inhaalwedstrijd tegen Lekkerkerk werden besproken.

Luister hier het hele interview met Paul Bestebreur terug:

Over Het Sportlokaal

Het Sportlokaal is hét programma bij Radio Hoeksche Waard over lokale sport en sporters, met elke maandag nieuws, interviews en studiogasten. Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen. Contact: jasper.van.everdingen@omroephw.nl of 06-29554933.

Het Sportlokaal is wekelijks te beluisteren op maandag van 20.00 tot 21.00 uur via 96.0 FM of via omroephw.nl. Het programma wordt elke dinsdag herhaald van 08.00 tot 09.00 uur en is twee weken lang terug te luisteren via de Omroep HW-app en via Programma Gemist op onze site.