Nieuw Talent Orkest voor volwassenen

Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans!

In Klaaswaal start Nieuw Talent Orkest Hoeksche Waard, een uniek muziekproject voor volwassenen. In tien repetities ervaar je hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. De eerste repetitie is op zaterdag 6 april, 14.30 uur in het NLS Gebouw in Klaaswaal. Dit belooft een bijzondere middag te worden onder de enthousiaste muzikale leiding van Guus Pieksma, initiatiefnemer van Nij Talint Orkest uit Sneek.

Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities zijn op zaterdag en duren twee uur, die vliegen voorbij! Natuurlijk is er een pauze en het plezier staat voorop. Het project sluit af met een feestelijk concert.

Doe ook mee!

De verenigingen zorgen voor een instrument en lessenaar. Misschien weet je al welk instrument je wilt bespelen en anders krijg je daarover advies. Verder krijg je een complete orkestmap. Meer dan 3.000 Nieuw Talent Orkest muzikanten gingen je voor en ontdekten een geweldige nieuwe hobby!

Wat je moet weten

Startdatum: zaterdag 6 april 2024

Tijd: 14.30 – 16.30 uur

Locatie: NLS Gebouw, Jaap Kosterstraat 1 in Klaaswaal

Kosten: € 123,50 per persoon voor het hele project

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.muziekschoolhoekschewaard.nl of neem direct contact op met Bart Jan van der Linden, 06 – 27472521.