Kortavonden met de Verhalenkaravaan

Het is februari. De zon komt laat op en gaat al vroeg weer onder. De dagen zijn donker en vaak grauw. Ach, we doen de gordijnen dicht, doen gezellig een lichtje aan, pakken de afstandsbediening van de tv of scrollen door onze socials om te kijken hoe het met onze vrienden en familie is. Vroeger ging dat net zo, maar was er van televisie, Facebook, Instagram of X natuurlijk nog geen sprake. Tijdens zogenaamde kortavonden ontmoette men elkaar thuis en vertelde verhalen over buurtgenoten of onbekenden. De Verhalenkaravaan doet oude tijden herleven. Wanneer u zorgt voor wat ‘publiek’ in uw huiskamer en voor wat koffie in de kan, komen zij langs met de mooiste verhalen. Thecla Bovenberg van de Verhalenkaravaan vertelt hoe dit precies werkt. Wilt u graag iemand uitnodigen van de Verhalenkaravaan, maak dan een afspraak door te bellen met 0186 653176 of 06 3378 4974