Korbalclub Oranje Zwart stopt met rommelmarkt en organiseert nu schuurfeesten

Korfbalvereniging Oranje Zwart viert dit jaar het 75-jarig bestaan, maar zonder de bekende rommelmarkt. Hoewel jarenlang een belangrijke bron van inkomsten, is de club overgestapt naar het organiseren van een nieuw jaarlijks hoogtepunt: een schuurfeest. ,,Met onze begroting hebben we zo’n actie ook nodig”, vertelde voorzitter Bram Bervoets in Het Sportlokaal.

In het sportprogramma legde Bervoets uit waarom Oranje Zwart is gestopt met de populaire rommelmarkt en waarom de korfbalclub het gebruiktegoederenfestijn heeft ingeruild voor een schuurfeest. Natuurlijk kwam ook de viering van het 75-jarig jubileum aan bod.

Luister hier het hele interview met Bram Bervoets terug.

Over Het Sportlokaal

Het Sportlokaal is hét programma bij Radio Hoeksche Waard over lokale sport en sporters, met elke maandag nieuws, interviews en studiogasten. Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen. Contact: jasper.van.everdingen@omroephw.nl of 06-29554933.

Het Sportlokaal is wekelijks te beluisteren op maandag van 20.00 tot 21.00 uur via 96.0 FM of via omroephw.nl. Het programma wordt elke dinsdag herhaald van 08.00 tot 09.00 uur en is twee weken lang terug te luisteren via de Omroep HW-app en via Programma Gemist op onze site.