Een HW’er uit Frankrijk en Lekker Bier in Café HW

Deze vrijdagavond in Café HW, een gesprek met HW’er Esther ‘Juul’ Prook, over haar ‘Roots’ in de Hoeksche Waard, haar vetrek naar het buitenland én activiteiten nu. Hoe is het leven daar en hoe bijzonder is het wat ze gestart is? Hoor het allemaal om 20 uur. Esther heeft ook typische Franse liedjes erbij gezocht met een verhaal. Perfectement! In het 2e uur krijgen we bezoek van een bijzondere Bierbrouwij, Tureluur genaamd. En niet onbelangrijk, ze nemen wat proefflesjes mee om ons te overtuigen hoe lekker dit allemaal smaakt, er zijn liefst 9 verschillende smaken en er zijn links met bedrijven in de Hoeksche Waard! Eric Krommenhoek en compagnon vertellen er graag over. Mocht je in de buurt zijn, kom langs, proef mee en oordeel. Café HW, goed idee! Presentatie Richard Zegers, techniek door Sabrina Mourits. Klik Live radio www.omroephw.nl of FM96.0/105.5 of luister terug via Progr.Gemist. Maar spontaan binnenvallen mag ook! (Kloppen hoeft niet 🙂

Leave a Comment